Hvorfor velge et lite designstudio?

Verden er full av forskjellige mennesker. De har forskjellige synspunkt, behov og karakteristikker. For deg som skal appellere til disse menneskene, så kan det fort virke nærmest helt umulig å nå frem noen ganger. Det er helt til du finner den perfekte måten å levere enestående design som får frem ditt budskap. Det er nettopp dette som design handler om, å vise fram det du kan best, på den beste måten. Dessverre velger dog mange i dag å fremvise design på egenhånd. Det vil si, de setter seg ned i program de ikke har peiling på og suser i vei. Dette er en ganske så synd trend, fordi disse menneskene svekker virkelig kvaliteten som kreves av design i dag. Så hva er egentlig løsningen? Mange velger å gjøre det selv fordi de er redde for at et studio skal levere et generisk resultat som ikke er personlig for deres drift. Dette gjelder faktisk ganske ofte for større studioer, så det er en reell bekymring. Allikevel finnes det et alternativ. Denne siden skal handle om mindre designstudioer, der fokus endres totalt.

Mindre designstudioer har nemlig ikke hundrevis av forskjellige kunder som det skal masseproduseres design til. I stedet sitter vi på en liten kundebase som vi kjenner godt. Det at et designstudio er smått betyr ikke nødvendigvis at de er nye eller uerfarne. I stedet kan det bety at vi er ene og alene dedikert til en nær opplevelse med kunden. Det er viktig for å bli kjent med akkurat hva kunden ønsker seg hva gjelder design. Dette er et mye bedre alternativ enn et stort firma som bare slenger deg inn i en bunke med oppgaver. Fordi kundekontakt og det å spesifisere design ofte er viktig for deg, så gjør vi nettopp dette. Det kan være spesielt viktig i enkelte bransjer. Å tro at en designer, kun fordi de kommer fra et kjent studio, kan bli en ekspert innen din bransje i løpet av timer, er helt hårreisende. Naturligvis tar det mye lengre tid, og her er et godt forhold mellom klient og studio helt essensielt. Det er derfor vi ikke har noen planer om å vokse i størrelse, kun i våre forhold med klientene.

Denne siden er ene og alene dedikert til å dele de viktigste detaljene rundt design og det å drive et lite designstudio. Vi vil gå igjennom disse med deg på en måte som du forstår. Det innebærer å benytte oss av en type begreper som du faktisk kan skjønne deg på. Det er ikke alltid like enkelt å forstå seg på design, og da spesielt programmene og begrepene proffene bruker. Derimot, med vår gode veiledning, så vil du bli en ekspert innen design på null komma niks!